Jagt udlejes 

Jagt revirer. Udlejning af arealer.

Vore jagt revirer er p.t. udlejet, men der kan ske forandringer og ophør - følg derfor løbende med i tilbud, annoncerede jagtrevirer til leje, der annonceres her på siden.

  CORONA GARANTI - BOOKER DU JAGT-OPHOLD OG CORONA FORHINDRER DETTE - FÅR DU DET FULDE BELØB TILBAGE ! 

Bestiller du bukkejagt, drivjagt, vild-svine jagt og Sverige lukker grænsen (det gør de ikke) betaler vi beløbet fuldt tilbage.  

 

DAGJAGTER - DRIVJAGTER - WALK-UP

JAGT DAGE 

 EVENTS - KURSUS - TEAM BUILDING 

Tilbud : Natjagt Vildsvin fra jagttårn - velbesøgte pladser - vildsvin hele året  
Der kan sidde 1-2 personer i jagttårnene i sæsonen også i majsmark i september-oktober.

Pris pr. nat pr. jæger 1875,-
3 nætters jagt med overnatning i dejligt jagthus

Pr. jæger DKK 5625,- 
 

Tilbud VILDSVIN I MAJSMARK

Vi har med majs og masser af grise - majs er grises livret . (og lukkede jagttårne)  PR. JÆGER 

Pris pr. nat 1875,-    Anstand i august - september - oktober.

Tilbud  ELG JAGT

PR. DAG PR. JÆGER 1875,-

Drivjagt med elg, vildsvin, råvildt m.m. Enkelt pladser sælges. 
Tilbud  Drivjagt Dag på en af Augustenborgs egne drivjagter  pr. dag alt incl. Pr. jæger 1875,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbud  DRIVJAGT max 12 JÆGERE 18.750,- 
8-12 SKYTTER - forudbestilling for 2019

Iincl. velkomst, øl, vand, kaffe, frokost, afterhunting bål og snack m.m. 
Ankomst kl. 9.00 - en time fra Helsingborg, drivjagt med 3-4 såter - afskydning af svin, råvildt, mulighed for elg. Frokost & drikkevarer indgår. Få en hyggelig dag, og kør hjem kl. 17.00. Ingen trofæafgift. Vildtet kan købes på paraden til rimelige priser. Holdet kan også overnatte i Konopiste  Jagthus aftenen før - efter dit ønske. Vi kan skræddersy din jagtdag. Afskydning afhængig af vejr, vind, held m.m. 2-8 stk klovbærende vildt   

Kan arrangeres som forretningsjagt - selskabsjagt - du bestemmer.  3500 tdr land egne revirer under Augustenborg Gods 


 

 

 

Jagt i Sverige er jagt hele året - Vildsvin überlaufer - etårs grise må sammen med særligt skadevoldende vildt jages hele året ! Der er længere jagttid både med døgnet, vildt arter og jagtidernes længde i Sverige. Det er et jægeransvar. Due og andejagt starter i august, så mulighederne synes bedre og varierede.

Augustenborg udlejer alene egne revirer vi ejer incl. elgkvoter, og vi fremhæver sommeren der er varm og hyggelig med lyse nætter for hele familien.

EVENTS - KURSUS - TEAM BUILDING

Tag dine kunder eller medarbejdere på en hyggelig tur til Augustenborg - Yxkullsunmd Säteri hvor de alt efter dine ideer og mål tager ud i naturen, spiser hyggeligt, mens du kombinerer træning, salg, kundepleje rundt om lejr-bålet. Små og store grupper med fælles interesser opbygger relationer, der bliver til venskab og samarbejde.

Tit er små oplevelser på jagt & fiskeri i naturen, væk fra dagligdagen og arbejdet pludselig løfter ideer og inplanterer fælles mål.

Det kan under sjove primitive forhold om bålet og en flaske god vin opbygge et team, der på sigt skaber bedre resultater. Opgaver til fælles løsning indenfor sport & hobby har vist sig relations skabende for hele teamet, hvor alle medvirker.

Vi har haft arrangementer fra 4 til 26 personer med vidt forskellige temaer. Forretningsjagt for 10 kunder. Katate camp med hård træning. Fisketur 6 personer 2 dage. Drivjagt plads købt til 3 kunder. Golftur 6 personer 3 dage på 3 baner Finja, Hässleholm, Perstorp. Medarbejder vandt en bukkejagt og mange flere.  Priser  fra 1875 pr. dag.   

 

Jæger/nyjæger ....JAGTHYGGE.2 bukke + 2 grise + 4 drivjagter + gæstepladser 13000,-
Hvert år har vi 2 medjægere på Augustenborg - de betaler 12.500,- med ret til frit at nedlægge 2 bukke + 2 grise + 4 drivjagter med et par gæstepladser, bukkene kan byttes til grise, - ikke omvendt. Hvad der nedlægges på drivjagterne tælles ikke med. Kød til dagspris. Vi har ikke trofæafgifter. Super jagthus indgår ved ophold. Hyggelig, godt humør og fredelig jæger vil blive foretrukket. Der er 4 gæstepladser gratis incl. 

Fisketur 3 dage Gedde, sandart, aborre m.fl. i 1500 HA stor sø Båd med motor eller kano 3 dages ophold i super hus med op til 8 personer - pr. person - egen kost og sengetøj. Fiskekort, el, benzin til båden, bådleje indgår.2 både tilgængelige, 3-mands kano 2-4 personer op til 8 personer 8500

Krebse tur - 3 dage 

Polen Jagter  Husk vore tur retur priser til Polen Ystad-Swinouscie incl 4 personer m. bil og kahyt.  

Vi har gennem vore mange år i Polen fået et ingdående kendskab til jagter i Polen. Jilas International Zoo er vort polske selskab der kan arrangere kvalitetsjagter på alle kendte arter i Polen.

Det er efterhånden blevet dyrt, men kvaliteten er i top. Drivjagter på Augustenborg ligger på 2-8 stk vildt, men der dette ikke nok så er der naturligvis Polen, men husk det koster langt mere. På en mindre jagt med 5 personer skød vi sidste år en 12 ender kronhjort, en stor keiler, 3 stk dåvildt og 2 bukke, en ræv - fra dør til dør rejse alt incl. mad osv blev det dkk 53.000,- - som vi blev enige om, var vi blevet på Augustenborg havde vi kunnet skyde det samme til 1/3 pris - undtaget hjorten, som var byttet til en gris eller 3. 

EJENDOM UDLEJES LEJ EN ELLER 2 LEJLIGHEDER PÅ LINDEHULT ved Alsterbro - vej 125 ca 280 km fra Helsingborg. Hovedbygningen på den historiske Lindehult kan lejes for en længere periode. Den består af to lejligheder med køkken og bad og 4 værelser (8) med meget plads, skøn have, køkkenhave om man ønsker det, 1 sal med balkon hertil lade, udhus, stald m.m. Huset har stået tomt i nogle år, men er i god stand, har p.t. oliefyr, men anden fyringsmulighed kan også komme på tale. Det kan bruges både helårs og som sommerbolig med en fantastisk beliggenhed, fine fiskemuligheder, heste, eller bare til afslapning i den skønne svenske - smålandske natur.Vi søger nogle langtidslejere. Eventuel med forkøbsret og aftalen kan forhandles - for os er det vigtigt at få gode, ordentlige og stabile lejere, der vil behandle dette minigods som deres eget. Det er en perle i kulturhistorie.
1 lejlighed pr. md. 3000,- DKK

2 lejligheder samlet 5500,- DKK

Minimum leje 1 år og 30.000,- i depositum pr. lejemål.

 

Augustenborg Gods omfatter :

Augustenborg - Skogsby - Grönadal  

Visslemyr - Björstorp - Hamneda 

Lindehult - Store Skarasjö - 

Mellankär 

Blackatorp Mosse  

Svengsta Lager Hotel 

Jelnia - Czarne  Jilas International Polen 

Over 5000 tdr. land til jagt, hygge, fritid og afslapning. Bestil i god tid, vi har et begrænset antal bukke, vildsvin, elg til afskydning afhængig af revirets beskaffenhed, Store søer, stille skove, skøn natur vi værner om. Se vort positive CO2 regnskab. Yderligere oplysninger: szabad@jilas.dk

Mange jægere har trådt deres barnesko på Augustenborg, nye jægere er altid velkomne, og mange større og mindre trofæer er skudt på jagterne, dag eller nat, året rundt er der muligheder i Sverige. Her er et udpluk af oplevelserne, der har været, men det er jo ikke altid kamara eller held er med. Men godt humør og naturoplevelser er altid spændende. Sveriges største vildsvin er nedlagt på Augustenborg Mellankärr 295 kg, og held skal der til. Det er jagt på vildtets betingelser   

På Augustenborg er en samling af trofæer der er nedlagt på Augustenborg, men mange trofæer er jo hjembragt fra jagt her og hænger (desværre) ikke hos os. Omkring 100  stk klovbærende vildt nedlægges årligt på ejendommene i Sverige samt ydermere 80 på Jelnia i Polen hvor jagtklubberne omkring Jelnia medlægger ca. 600 stk klovbærende vildt, 200 Kronvild, 200 svin og 200 råvildt i det område hvor Jelnia - der betyder kronhjort - ligger, men på Jelnia alene er der 50 hochsitz fortrinsvis til kronvildt og vildsvin..   

Her billeder fra jagter, revirer og hyggelige oplevelser på Augustenborg Gods - vi er klar med professionel rådgivning med jagt, revirpleje, CO2, skov og landbrug drift i Polen, Danmark og Sverige.

Rådgivning ved køb af skov, drift og investerings muligheder.

Køb - salg - udlejning af ejendomme og jagter

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle